Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2020 13:13 - РАЗМИСЛИ
Автор: kabulivarna5 Категория: История   
Прочетен: 462 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 РАЗМИСЛИ

----------
1 - Най-скъпото нещо на земята е свободата на личността.
--
В името на тази свобода са се водили стотици войни и се е проливала кръвта на невинните жертви. Но Свободата като възприятие е философско понятие, освен в случаите когато се отнася до конкретика.
Свободата е това проявление на действителността, когато личността не пречи на другите да са свободни чрез действия, целящи нейното премахване.
Свободата е тази действителност, в която допринасяш и другите да са свободни, защото само свободния духом и тялом може да осъзнае огромното значение на понятието СВОБОДА.

2 - Най-евтиното нещо на земята е човешкия живот.
--
Отпреди хиляди ходини и сега най-евтината стока на земята е човешкия живот. Да, да, човешкият живот е стока, която е действително БЕЗ ЦЕНА, не защото е безценна, а защото е обезценена от тези, които държат шалтера на живота в ръцете си. А когато дойдат времена стоката, наречена Живот, да си потърси правата в Ценоразписа, то тогава нея е сполетяват като урагани бедствия - суша, наводнения, епидемии от световен мащаб, като тази "изпуснатата" от тайните лаборатории на Властелините.

3 - Най-ценното нещо на земята е истината за Истината.
--
Именно Истината е пращала на кладите тези, които са искали да се докоснат до нейната потайственост, защото Тя не е нищо друго, освен ТАЙНИ, които са достояние само на "богопомазаните". Ние знаем ли като как са се измъкнали всички престъпници, откраднали милиарди през годините и напуснали безметежно страната? НЕ, нали? Не, защото ТЕ и ТЕХНИТЕ грабежи са истина, до която ние НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКОСВАМЕ, пзащото ТЯ нас не ни касае. Да, нас не ни касае, защото НИЕ СМЕ НИКОЙ пред тези и за тези, които грабят, рушат и убиват.

4 - Най-опасният вирус на земята е знанието за Истината.
--
Вирусът с корона побърка света и го извади от равновесие така, като през ВСВ. Тогава гърмяха и трещяха оръдия и бомби, нанасяйки непоправими разрушения.Отдавна бомбите са заменени с невидимите вируси-убийци, които не разрушават пейзажа, а само увеличават площта на гробищата и карат денонощно да работят крематориумите.
Колко от нас, простосмъртните знаем истината за Истината, която управлява и направлява разумния живот от момента на неговото зараждане? И Знаещите не са ли били пращани преждевременно при Създателя, без право на връщане? Нещо като заслужена почивка в Сибир по времето на Сталин - отиване, без връщане.
-----
А от днес България е в извънаредно положение за един месец,
Какво ли може да се случи през него, когато ЕДИН е Държавата?
---------------
13 март, петък - 2020 г.



Тагове:   размисли,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kabulivarna5
Категория: История
Прочетен: 118440
Постинги: 128
Коментари: 90
Гласове: 121
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930